Web Analytics Made Easy - Statcounter

بالاخره جنرال موتورز با نبش قبر هامر، اولین وانت سقف تاشویی را به بازار عرضه کرد که هم دوست داران محیط زیست را راضی نگه می دارد و هم عاشقان سینه چاک آفرود و عملکرد (شتاب و سرعت).

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، هامر برقی جی ام سی 2022 ترین ها را در خود گرد آورده است. پرقدرت ترین وانت با 1000 اسب بخار، پرشتاب ترین وانت با صفر تا 100 سه ثانیه، تنها وانتی که می تواند مثل خرچنگ اوریب حرکت کند و شاید عجیب ترین و ماندگارترین ویژگی آن سقف ابدی یا Infinity Roof است که به زبان ساده به معنی سقفی است که به اختیار راننده تا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این نام فانتزی برای امکانی است که در خودروهای جیپ رانگلر و فورد برانکو هم پیش بینی شده و جیپ گلادیاتور از همین حالا دارد اما از لحاظ فنی هامر برقی اولین وانت کانورتیبل به حساب می آید.

انتظار می رود این اَبَروانت supertruck‌ 113 هزار دلار  قیمت داشته باشد و تمام محصول سال آینده این وانت برقی پیش فروش شده است.

مارک روس Mark Reuss مدیر عامل گروه جنرال موتورز گفته است که این وانت از همان ابتدای تولید، سودآور خواهد بود. در حقیقت اکثر خودروسازان دنیا تا به حال برای رونق گرفتن خودروهای برقی گاهی با زیان رو به رو بوده اند. به بیان دیگر تا به حال خودروهای برقی بیشتر برای رعایت قوانین سخت گیرانه آلایندگی بوده تا سود تجاری اما حالا سودآفرینی هم برای خودروسازان دارد.

ادیشن 1 این خودرو 112,595‌ دلار به انضمام هزینه های شارژ قیمت دارد که پاییز 2021 به دست مشتری می رسد، سال 2022 قیمت آن به 99,995‌ دلار کاهش می یابد، در سال 2023 و 2024 به ترتیب 89,995 و 79,995 دلار خواهد شد. دلیل آن هم این است که به قیمت اقتصادی تری می رسد و می تواند بازگشت سرمایه در جوینت ونچر 2.3 میلیارد دلاری با ال جی کِم LG Chem‌ را فراهم آورد.

 

جنرال موتورز فاش نکرده که چه تعداد برای سال آینده پیش فروش کرده، اما همه ظرفیت پیش فروش آن ظرف 10 دقیقه کامل شده است. این ابروانت هم یک خودروی اسپورت لاکچری به حساب می آید، هم بلندقامت دشت و دمن و هم وانت با کیفیت ممتاز.

هامر برقی اولین وانت جنرال موتورز است که از فناوری باتری آلتیوم Ultium‌ بهره مند می شود. این فناوری استفاده از کوبالت که فلزی بسیار گران قیمت است تا 70 درصد کاهش داده است.

معمولاً جنرال موتورز بین 6 تا 7 سال وقت لازم دارد تا یک محصول را به تولید انبوه برساند اما این بار در مورد ابروانت هامر برقی، کل برنامه از طراحی تا تولید انبوه کمتر از 3 سال طول خواهد کشید.

جنرال موتورز 20 میلیارد دلار برای خودروهای برقی تا سال 2025 در نظر گرفته که هامر برقی بخشی از این برنامه است. این کمپانی آمریکایی تا 2023 حداقل 20 خودروی برقی را به بازار جهانی معرفی می کند.

جنرال موتورز برای عملکرد بالای این خودرو از اصطلاح WTF‌ استفاده کرده که می گوید مخفف «Watts to Freedom‌» است که مفهوم آن توان 1000 اسب بخار، صفر تا 100 سه ثانیه و گشتاور 11,500‌ پوند فوت است. این ویژگی برای همه مدل های هامر برقی در نظر گرفته نشده و برای مدل های 90 هزار دلاری آن توان 625 اسب بخار با گشتاور 7400‌ پوند فوت در نظر گرفته شده است.

جنرال موتورز همه ی آن چه در چنته داشته روی هامر برقی به کار گرفته است بنابراین داخل کابین این خودرو و روی داشبورد آخرین فناوری های کمک به راننده نصب خواهد بود.

200 هزار مایل جاده ای که در آمریکا و کانادا به نقشه لیدار مجهز هستند، هامر می تواند از نسل جدید سیستم کروز استفاده کند که راننده را از به دست گرفتن فرمان بی نیاز می کند.

سیستم عامل صفحه نمایش روی داشبورد را اپیک گیمز Epic Games‌ برای هامر طراحی کرده که گرافیک آن سه بعدی است. راننده و هم سرنشین به طور جداگانه می توانند از امکانات این صفحه نمایش لمسی استفاده کنند.

پیمایش این ابروانت به ازای هر بار شارژ 350 مایل یا 560 کیلومتر است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جنرال موتورز خودروسازان سرمایه محیط زیست هامر برقی جنرال موتورز اولین وانت هامر برقی اسب بخار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۰۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت

امتداد - عزیزی گفت: در این مرحله از اجرای ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری بیش از ۳۰۰ هزار دستگاه وانت بار شناسایی شدند که این میزان به معنی این است که بیش از ۱۰ درصد از این ناوگان عمومی فاقد بیمه شخص ثالث بوده اند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سید کاظم عزیزی معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور در گفتگو با فرکانس بیمه اظهار کرد: در این مرحله از اجرای ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری خسارات وارده به شخص ثالث، اطلاعات کامل ناوگان وانت بارهای کشور که نزدیک به ۳ میلیون دستگاه بوده است از حیث دارا بودن بیمه نامه شخص ثالث بررسی شد که مشخص گردید ب

عزیزی با بیان اینکه اطلاع رسانی به این گروه از ناوگان از ماههای گذشته آغاز شده است و برخی از این خودروها پس از اطلاع رسانی اقدام به اخذ بیمه نامه نموده اند، بیان کرد: آمار و اطلاعات مربوط به دریافت کنندگان بیمه شخص ثالث، به زودی اعلام خواهد شد.

مجری طرح ماده ۴۸ قانون بیمه شخص ثالث همچنین در رابطه با تاثیر اجرای این ماده قانونی در میزان مراجعه دارندگان ناوگان فاقد بیمه جهت اخذ بیمه نامه شخص ثالث گفت: این ماده قانونی یکی از مهم ترین مواد قانونی و موثرترین ابزار جذب جامعه هدف جهت دریافت بیمه نامه شخص ثالث می باشد و اثرات اجرای آن در این خصوص تاکنون مشهود و ملموس بوده است و از سوی دیگر اجرای این ماده قانونی، از اهمال دارندگان وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه نسبت به تاخیر در تمدید به موقع بیمه نامه شخص ثالث پیشگیری نموده و بازدارندگی موثری خواهد داشت.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ۲۰ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • ۱۰۰ ماه کار کنید نیسان آبی بخرید‍! / وانت محبوب بیخ گوش باشگاه میلیاردی ها
  • تجربه دزد آمریکایی از سرقت خودروهای گران / سرقت در 6 ثانیه، درآمد 50 هزار دلار کمتر از یک ساعت (فیلم)
  • بی وای دی شارک : این پیکاپ چینی، خارجی شد! (+تصاویر)
  • اولین وانت کیا احتمالا این شکلی خواهد بود /عکس
  • رونمایی از اولین محصولات برقی سامانه یکپارچه خودرو
  • رصد وانت‌بارهای میوه‌فروش در سنندج
  • ۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • استقبال از «گارفیلد» در اولین هفته فروش/ یک فیلم خانوادگی