Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامبیز عباسی رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از روند صعودی توسعه شاخصه‌های مکانیزاسیون خبر داد و گفت: علی رغم تمامی محدودیت‌ها، شاخصه‌های توسعه مکانیزاسیون در سال جهش تولید روند صعودی داشته است.

او افزود: از ابتدای سال، تاکنون بیش از یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون به کشاورزان پرداخت شد که با این وجود بیش از ۱۴ هزار دستگاه تراکتور به کشاورزان تحویل شد و مقرر شده است که  تا پایان سال ۸ هزار دستگاه دیگر به کشاورزان تحویل داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی با بیان اینکه امسال بیش از ۲۲ هزار دستگاه تراکتور تحویل کشاورزان شده است، گفت: تامین تراکتور ۴۵ تا ۵۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است، همچنین ۳۴۰ دستگاه کمباین برداشت غلات به کشاورزان تحویل داده شد و قرار است تا مرداد سال آینده ۸۰۰ دستگاه کمباین غلات در اختیار کشاورزان قرار گیرد که این امر نشان از روند تامین ماشین در بخش مکانیزاسیون است.

این مقام مسئول ادامه داد: علی رغم محدودیت‌ها، مردم به دنبال تبدیل پولشان به تراکتور به عنوان کالای سرمایه‌ای هستند و بخشی از این نوسانات بازار به نفع حوزه مکانیزاسیون تمام شده است.

بیشتر بخوانید

توزیع روزانه ۶۰۰ دستگاه تراکتور در بین کشاورزان

او با اشاره به اینکه جذب تسهیلات خط اعتباری بیش از ۳ برابر رشد داشته است، بیان کرد: سال گذشته در همین موقع یک سوم این میزان تسهیلات را جذب کردیم که بخشی از آن ناشی از افزایش قیمت و ۷۰ تا ۸۰ درصد آن بیش از تقاضای موثر و قطعی بخش کشاورزی است و پیش‌بینی ما این است که ضریب مکانیزاسیون کشاورزی تا پایان سال به عدد ۲ اسب بخار در هکتار برسد و این یک رکورد در تاریخ مکانیزاسیون کشاورزی و نقطه عطفی در حوزه مکانیزاسیون کشور است که ضریب مکانیزاسیون در سال جهش تولید به عدد ۲ اسب بخار در هکتار برسد.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشور با بیان اینکه در سال جهش تولید توسعه مکانیزاسیون از روند خوبی برخوردار است، گفت: امسال بیشترین سطح کاشت مکانیزه گندم و جو آبی و دیم را تجربه کردیم و بنابر آمار به محدوده فراتر از ۸۵ درصد کشت مکانیزه گندم و جو آبی و دیم رسیدیم.

او با اشاره به اینکه ۱۵ درصد اراضی گندم و جو غیرمکانیزه کشت می‌شود، گفت: با توجه به آنکه بخش عمده اراضی مکانیزه کشت می‌شود، امیدواریم وضعیت صنعت کشور به سمتی برود که از صنعت ماشین‌های کشاورزی حمایت بیشتری کنند چرا که با مشکلات تامین لاستیک، افزایش قیمت فولاد و افزایش قیمت لاستیک روبه‌رو هستیم، به همین خاطر از وزیر صمت تقاضا داریم تا حوزه ماشین‌های کشاورزی را با جدیت بیشتری پیگیری کنند.

این مقام‌مسئول با اشاره به اینکه وزیر جهاد کشاورزی پیگیر مسائل صنعت ماشین‌های کشاورزی در حوزه صنعت است، گفت: اگر این اتفاقات بیفتد، از ثبات بیشتری در حوزه قیمت برخوردار خواهیم شد که با نظارت و دقت کارشناسی و فنی در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی، نوسانات قیمت را به حداقل رساندیم که امیدواریم تا پایان سال نوسان خاصی در بخش کشاورزی رخ ندهد.

رئیس مرکز مکانیزاسیون در پایان از افزایش متوسط ۴۵ تا ۵۰ درصدی قیمت تراکتور از ابتدای سال خبر داد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی مکانیزاسیون کشاورزی مکانیزاسیون کشاورزی توسعه مکانیزاسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۰۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۹۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی در گیلان

صالح محمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر اظهار کرد: بخشی از این اعتبار به متقاضیان خرید موتور پمپ آب کشاورزی پرداخت شده است و این مهم استمرار پیدا خواهد کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به سهم ۱۴۶ میلیارد تومانی استان در بخش مکانیزاسیون در سال گذشته اضافه کرد: علت عدم تخصیص تمام سهم اختصاصی در نظر گرفته شده به بهره برداران استان گیلان مشکل ایجاد شده در سامانه سمات بانک کشاورزی بوده است و امیدواریم در سال جدید ضمن توجه به جاماندگان معرفی شده سال قبل پرداخت تسهیلات را ادامه دهیم.

محمدی تصریح کرد: در سال جاری سهم استان در خط اعتباری ویژه مکانیزاسیون ۲۴۰ میلیارد تومان است و به مثابه سال‌های گذشته پس از هماهنگی با مدیریت شعب بانک کشاورزی توزیع شهرستانی و سهم شهرستان در اختیار مدیران جهاد کشاورزی قرار خواهد گرفت تا نسبت به معرفی متقاضیان واجد شرایط به سیستم بانکی اقدام شود.

کد خبر 6098943

دیگر خبرها

  • اهتمام بانک کشاورزی به تحقق امنیت غذایی با مشارکت مردم
  • توجه به کشاورزی نیاز امروز کشور است
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید گل محمدی در گناباد
  • راه اندازی ۳۵ مرکز خرید گندم و کلزا در لرستان
  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • پرداخت ۹۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی در گیلان
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی