Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

واردات خودرو که از سال ۹۷ ممنوع شده بود، با مصوبه هیئت وزیران در ۲۶ مرداد دوباره آزاد شد. البته طبق آیین نامه‌ای که اخیرا ابلاغ شده، برای واردات خودرو سقف ۲۰ هزار یورویی در نظر گرفته شده و واردات خودرو بالاتر از این سقف همچنان ممنوع است. به گفته فاطمی امین، وزیر صمت، با این سقف واردکنندگان نمی‌توانند خودرو‌های لوکس و خودرو‌های دست دوم به کشور وارد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است که خودرو های وارداتی تنها از طریق بورس کالا عرضه خواهند شد.

بیشتر بخوانید

واردات خودرو از مهر آغاز می شود

در این گزارش به معرفی برخی از خودرو‌هایی میپردازیم که زیر ۲۰ هزار و ۱۰هزار یورو قیمت دارند و می‌توانند یکی از گزینه‌های بازرگانان برای وارد کردن آن‌ها به کشور باشند.

فولکس واگن پولو لایف

از خودرو‌های با قدمت شرکت آلمانی فولکس واگن است که از سال ۱۹۷۵ تولید می‌شود. نسخه بروزرسانی شده این خودرو در مدل‌های مختلفی عرضه شده که نسخه لایف آن حدود ۲۰ هزار یورو قیمت گذاری شده است. موتور این خودرو یک لیتری بوده و ۷۹ اسب بخار قدرت دارد. مصرف سوخت این فولکس واگن پولو لایف ۲۱ کیلومتر در هر لیتر است و پنج دنده دارد. محدود کننده سرعت، ترمز اضطراری خودکار، تنظیم چراغ‌های هدلایت از ویژگی‌های این خودرو است.

داچیا داستر جورنی

با وجود افزایش قیمت ها، شرکت رنو همچنان یکی از اقتصادی‌ترین خودرو‌ها را تولید می‌کند و آن هم رنو داستر جورنی به قیمت ۱۸ هزار یورو است. موتور یک لیتری و توربو شارژ این خودرو از بنزین استفاده می‌کند و با طی کردن ۱۹ کیلومتر در هر لیتر مصرف سوخت مناسبی دارد. جعبه دنده این خودرو دستی است و ۶ دنده سرعت دارد.

نیسان کیکس

این مدل خودرو از شرکت نیسان، از ارزان‌ترین خودرو‌ها در کلاس خود محسوب می‌شود و بیش از ۱۹ هزار یورو قیمت دارد. موتور ۱.۶ لیتری پیشرانه این خودرو است که ۱۲۲ اسب بخار قدرت دارد. این خودرو دارای برخی ویژگی‌های جدید همچون جلوپنجره وی موشن متمایز، و چراغ‌های جلوی LED است.

کیا ریو ۲۰۲۲

از آنجایی که این خودرو هنوز تست تصادف و مقاومت را پشت سر نگذاشته هنوز امتیازاتی برای آن ثبت نشده است. این خودرو در مناطق شهری به ازای هر لیتر ۱۴ کیلومتر مسافت را طی می‌کند و در بزرگراه‌ها این میزان به ۱۷.۴ کیلومتر افزایش پیدا می‌کند. ریو از یک موتور ۱.۶ لیتری چهار خطی با قدرت ۱۲۰ اسب بخار بهره می‌برد. این خودرو در حدود ۱۶ هزار و ۲۰۰ یورو قیمت دارد.

کیا سول LX ۲۰۲۲

مورد بعدی باز هم از شرکت کره‌ای کیا است، که در حدود ۱۹ هزار یورو قیمت دارد. نسخه ۲۰۲۱ این خودرو جعبه دنده دستی داشت، اما در نسخه‌های جدید دنده‌ها به کلی اتوماتیک شده اند. برای قسمت پیشرانه، این خودرو از موتور ۲ لیتری با قدرت ۱۴۷ اسب بخار استفاده می‌کند.

هیوندای ونیو ۲۰۲۲

هیوندای ونیو با قیمت ۱۸ هزار و ۹۰۰ یورویی می‌تواند یکی دیگر از گزینه‌های وارداتی به داخل کشور باشد. این اتومبیل از خودرو‌های اقتصادی در کلاس خود محسوب می‌شود و ویژگی‌های ایمنی مانند دوربین دنده عقب، سیستم هشدار برخورد رو به جلو، سیستم تشخیص عابر پیاده، ترمز، اضطراری خودکار، سیستم کمکی حفظ خودرو روی خط و سیستم پایش خواب آلودگی راننده است. این خودرو با موتور ۱.۶ لیتری، ۱۲۱ اسب بخار قدرت دارد.

سوزوکی سلریو

سوزوکی سلریو، محصول شرکت هندی ماروتی سوزوکی است که ۳.۶۰ متر طول دارد و علی رغم ظاهرش می‌تواند فضای مناسبی برای چهار سرنشین داشته باشد. این خودرو موتور یک لیتری دارد و ۶۵ اسب بخار قدرت تولید می‌کند. به گفته شرکت سازنده با مصرف یک لیتر، ۲۳ کیلومتر را در مسیر‌های شهری طی می‌کند. به عبارت دیگر سلریوی جدید در هر صد کیلومتر فقط ۳.۷ لیتر بنزین مصرف می‌کند. انقال نیرو در این خودرو از طریق یک جعبه دنده ۵ سرعته به چرخ‌ها منتقل می‌شود. این خودرو در حدود ۱۱ هزار و ۲۰۰ دلار قیمت گذاری شده است.

هیوندای آئورا

این خودروی کم مصرف به نسبت استفاده در بزرگراه‌ها و یا محیط‌های شهری، با مصرف یک لیتر سوخت ۲۸ الی ۲۰ کیلومتر طی می‌کند. این خودرو که بیشتر در بازار هند عرضه می‌شود قیمتی معادل ۶.۰۹ لک دارد که حدودا ۱۰ هزار یورو می‌شود. آئورا از سوخت بنزین و گاز استفاده می‌کند و پیشرانه آن موتوری با حجم ۹۹۸ تا ۱۱۹۷ سی سی است که قدرت آن ۷۵ تا ۸۰ اسب بخار خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خودروی وارداتی واردات خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۶۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۶۷ مصوبه سفر اول رییس جمهور به مرکزی

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: استان مرکزی جمعه ۳۱ تیرماه سال ۱۴۰۱ میزبان حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در قالب بیست و نهمین سفر استانی دولت مردمی بود که رهاورد این سفر ۲۲۸ مصوبه بود.

یکی از اقداماتی که دولت سیزدهم در سفرهای استانی به آن اهتمام داشته شناسایی پروژه‌های کلان استانی نیمه تمام و تکمیل نشده است که با بررسی کارشناسی زوایای این پروژه‌ها و تزریق منابع مالی کافی اقدام به تکمیل و راه اندازی این پروژه‌ها می‌شود که در این راستا رهاورد دور نخست سفر رئیس جمهور و هیأت همراه به سرزمین آفتاب تاکنون ۶۷ مصوبه با تزریق بیش از هزار و ۷۶۹ میلیارد تومان اعتبار محقق شده است.

اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی برای تکمیل پروژه بیمارستان ولیعصر اراک

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عملیات اجرایی پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک از ۱۸ سال گذشته کلید خورده و در واقع به یک پروژه تاریخی تبدیل شده و امید است که تکمیل آن در اسرع وقت هدیه‌ای از جانب دولت سیزدهم به مردم باشد.

علی اکبر اسدی افزود: پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) فقط مختص استان مرکزی نیست و به واسطه داشتن همه بخش‌های پزشکی می‌تواند به چند استان مجاور نیز خدمات رسانی کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی گفت: با روی کارآمدن دولت سیزدهم پیشرفت فیزیکی این طرح ۵۰ درصد بود اما با تلاش‌های صورت گرفته از سوی مسؤولان استانی، وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی و با بهره گیری از اعتبارات مصوب ۴۰۰ میلیارد تومانی دور اول سفر رئیس جمهور به اراک، اکنون بالای ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در آینده نزدیک به بهره برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه زیربنای این طرح ۵۵ هزار مترمربع در ۱۳ طبقه و دارای ظرفیت ۴۷۰ تخت است، گفت: این بیمارستان با ظرفیت‌های صنعتی قابل توجه در مراحل پایانی قرار دارد و به طور حتم برخی استان‌های همجوار نیز از این ظرفیت بهره گیری می‌کنند.

اسدی بیان کرد: با توجه به اینکه این طرح دولتی و منابع آن از ابتدا از سوی دولت تأمین شده است به طور حتم دولت سیزدهم نیز در راستای تکمیل و تأمین اعتبار این طرح از هیچ کوششی دریغ نمی‌کند.

افتتاح پروژه آبرسانی چشمه هفتیان تفرش

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی در ادامه با اشاره به افتتاح یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های استان مرکزی از محل اعتبارات گفت: پروژه آبرسانی به شهر تفرش و ۴۰ روستا از چشمه هفتیان از مهمترین طرح‌های آبرسانی کشور محسوب می‌شود که شهر تفرش و ۴۰ روستای مسیر خط انتقال را تا افق ۱۴۲۰ آبرسانی می‌کند.

اسدی گفت: این طرح به عنوان یکی از ابرپروژه‌های عمرانی استان مرکزی به صورت شبانه‌روزی انجام شد که اکنون این پروژه تکمیل و آب وارد شهر شده و افتتاح رسمی آن با حضور رئیس جمهور در استان مرکزی افتتاح می‌شود.

گفتنی است در دور نخست سفر رئیس جمهور به استان مرکزی، تمامی اعتبار اجرای طرح اصلی به مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان تا پایان سال ۱۴۰۲ مصوب و تأمین شد.

افتتاح ابر پروژه‌های مرکزی در سفر ریاست جمهوری

در این میان استاندار مرکزی با اشاره به افتتاح بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) خمین در دولت سیزدهم گفت: بیمارستان زنان و زایمان سینا آشتیانی شهر اراک، بیمارستانی فوق تخصصی و بسیار مدرن است که تقدیم بانوان استان می‌شود و جایگزین بیمارستان حدوداً ۶۰ ساله طالقانی می‌شود.

فرزاد مخلص‌الائمه با اشاره به اجرای پروژه‌هایی در حوزه محورهای مواصلاتی، آبرسانی، مجتمع‌های فرهنگی و مدرسه سازی در استان مرکزی گفت: چنانچه قرار بود تخصیص منابع مالی این پروژه‌ها به روال گذشته انجام شود سال بهره برداری بسیاری از آنها به ۱۴۳۰ می‌رسید.

وی با بیان اینکه نهضت اتمام پروژه‌های نیمه تمام در استان قابل قبول بوده است، گفت: در تاریخ استان مرکزی تا دولت سیزدهم سابقه نداشته که پروژه‌ای به صورت شبانه روزی در حال اجرا باشد و با جدیت مورد پیگیری است.

وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی شازند گفت: دولت‌ها و حکومت‌ها وظیفه تأمین و تضمین مقوله‌هایی چون امنیت، رفاه، عدالت، آزادی و هدایت را دارد و پروژه بیمارستان شازند نیز موضوعاتی چون رفاه، توسعه عدالت، دسترسی به زیرساخت‌های بهداشت و درمان و امنیت و سلامت هدف قرار داده است و باید اذعان کرد که کلنگ زنی پروژه بیمارستان شازند در سال‌های گذشته زده شد، اما هیچ گونه اقدامی برای آن صورت نگرفت و در دولت سیزدهم عملیات اجرایی این پروژه کلید خورد.

استاندار مرکزی بیان کرد: به زودی با اتمام چند پروژه نیمه تمام سنواتی، مانند بیمارستان ولیعصر (عج) اراک که کار احداث آن بیش از ۱۷ سال زمان برده، خدمات دهی به مردم افزایش می‌یابد و بیمارستان به بهره برداری می‌رسد همچنین فاز سوم بیمارستان آیت الله خوانساری و بیمارستان زنان و زایمان پس از سال‌ها در سال جاری بهره برداری خواهد شد.

مخلص الائمه با اشاره به اختصاص اعتبارات سفر دور اول رئیس جمهور اظهار کرد: در حوزه ایجاد و بهسازی کانال‌های آبیاری ۱۸۰ میلیارد تومان، آبیاری تحت فشار و سامانه نوین آبیاری ۱۷۰ میلیارد تومان، لایروبی و مرمت قنوات ۲۵۰ میلیارد تومان، تجهیز و نوسازی اراضی سنتی ۲۰ میلیارد تومان، تجهیز و نوسازی اراضی نوین ۵۰ میلیارد تومان، ایجاد و بهسازی چند مورد کانال‌های آبی از جمله کانال زیردست سد الغدیر ۱۲۵ میلیارد تومان، مرمت و نگهداری سدهای خاکی حدود ۹۰ میلیارد تومان و عملیات آب و خاک در تعاونی‌های تولید و تشکل‌های کشاورزی ۵۰ میلیارد تومان اختصاص یافته است.

۲۲۸ مصوبه دور نخست سفر حجت الاسلام رئیسی به سرزمین آفتاب

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان مرکزی اظهار کرد: سفر رئیس جمهور و هیأت همراه به استان مرکزی ۲۲۸ مصوبه داشت که شامل ۲۱۳ مصوبه بودجه‌ای و ۱۵ مصوبه غیر بودجه‌ای است.

نوربخش عسکری افزود: میزان اعتبارات مصوب ۳ ساله سفر، ۱۱ هزار و ۴۶۰ و نیم میلیارد تومان و میزان تسهیلات مصوب در این بازه زمانی ۱۷ هزار و ۲۸۱ و نیم میلیارد تومان اختصاص یافت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی گفت: مجموع اعتبار و تسهیلات مصوب سفر رئیس جمهور به استان مرکزی ۲۸ هزار و ۷۴۲ میلیارد تومان در بازه زمانی سه ساله (۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳) است.

وی تصریح کرد: تاکنون ۶۷ مصوبه با اعتبار یک هزار و ۷۶۹ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان و میزان تسهیلات ۱۵ هزار و ۴۵۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، اقدام صورت گرفته و ۱۶۱ مصوبه در دست اجرا است.

عسکری بیان کرد: اعتبار پرداختی از محل مسؤولیت اجتماعی وزارت نفت ۹۶ میلیارد تومان؛ اعتبار پرداختی سال ۱۴۰۱ تعهد سازمان برنامه و بودجه کشور و استان ۲ هزار و ۱۶۶ میلیارد تومان و اعتبار پرداختی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور در سال گذشته یک هزار و ۹۶۲ میلیارد تومان بوده است.

وی با اشاره به پیشرفت ۶۲ درصدی مصوبات سفر رئیس جمهور تا پایان اسفند سال گذشته تاکید کرد: پیشرفت فیزیکی مصوبات آموزش و پرورش ۷۵ درصد، بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ۶۹ درصد، فرهنگ و هنر ۶۵ درصد، آموزش عالی ۵۷ درصد، وزارت نیرو ۵۹ درصد، راه و شهرسازی ۵۷ درصد و ورزش و جوانان ۵۱ درصد بوده است.

عسکری تاکید کرد: پرداخت تسهیلات به طرح‌های اقتصادی و ازدواج جوانان نیز ۸۹ درصد بوده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱، ۵ هزار و ۱۱۳ میلیارد تومان، در سال گذشته ۴ هزار و ۲۹۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و در سال جاری ۲ هزار و ۵۳ میلیارد تومان برای اجرایی شدن مصوبات سفر رئیس جمهور به استان مصوب شد.

گره گشایی از مشکلات اقتصادی مردم رویکرد محوری دولت سیزدهم

روند سفرهای استانی حجت الاسلام رئیسی به گونه‌ای است که در پایان سفر هر استان، بسیاری از مردم به رفع مشکلات موجود در استان و گشایش گره‌های معیشتی خود از جمله احیای واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکد و همچنین رفع مشکلات فعالیت‌های اقتصادی امیدوار می‌شوند.

همچنین در سفرهای استانی علاوه بر در نظر گرفتن بودجه برای مصوبات همان سفر و تخصیص منابع در نظر گرفته شده برای پروژه‌های عمرانی، بانک‌ها نیز مکلف به پرداخت تسهیلات مورد نیاز مردم و به ویژه صنایع می‌شوند که امید است در دور دوم سفر مدیریت ارشد اجرایی کشور به سرزمین آفتاب در فصل بهار، شاهد بهره برداری شمار زیادی از ابر پروژه‌های استان مرکزی باشیم و اعتبارات مناسبی از سوی دولت انقلابی و جهادی سیزدهم برای تکمیل و افتتاح دیگر پروژه‌های عمرانی ناتمام تزریق شود.

کد خبر 6092228

دیگر خبرها

  • تحقق ۶۷ مصوبه سفر اول رییس جمهور به مرکزی
  • همه برنامه‌های رئیس‌جمهور در سفر دوم خود به قم
  • خدمات ویژه امداد کرمان موتور
  • محصولات تجاری گروه ‌بهمن در نمایشگاه صنعت‌ پخش ایران معرفی می‌شود
  • اولین وانت کیا احتمالا این شکلی خواهد بود /عکس
  • عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات
  • هونگچی EQM5 برقی بی ام کارز + مشخصات، عکس و قیمت Hongqi EQM5
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • مهمترین نکات در رانندگی با خودروی دنده اتومات
  • مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟